ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Μοιραίος αλλά και σπουδαίος…


Ο Λίνο ήταν αυτός που αναμφίβολα σημάδεψε με την απόδοσή του και τις ενέργειές του, τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ. Ο Βραζιλιάνος ήταν μαζί με τον Σαλπιγγίδη από τους κορυφαίους του γηπέδου. Όσον αφορά την ατομική απόδοση των παικτών του Δικεφάλου πρέπει να σταθούμε σε συγκεκριμένα σημεία.

ΚΡΕΣΙΤΣ: Τελικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν θεατής. Δημιούργησε μόνος του μία φάση όταν έχασε την έξοδο από τον Παβλιουτσένκο.
ΕΤΟ: Δεν πείθει, δεν ανεβαίνει, δεν παίζει έξυπνα και δεν είναι αποτελεσματικός. Αμυντικά δεν εκτέθηκε ιδιαίτερα, αλλά στις πλαγιοκοπήσεις του ήταν επιπόλαιος.
ΛΙΝΟ: Παρά το ότι έχασε το δεύτερο πέναλτι, ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός σε όλο τον αγώνα. Άπειρες και ποιοτικές κούρσες από τα αριστερά, όπου και σωστά αμύνθηκε, αλλά και ανέβηκε τις κατάλληλες στιγμές. Έφτιαξε πολλές – πολλές φάσεις αλλά δεν δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα. Είναι σε καλή κατάσταση…
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ: Ακόμη ψάχνουμε την σιγουριά του σε κάθε κίνηση μέσα στο γήπεδο. Έκανε πέναλτι που δεν δόθηκε, στο πέναλτι του ΠΑΟΚ μπήκε πιο γρήγορα στην περιοχή, ενώ και αμυντικά είχε πολλά λάθη που δεν αρμόζουν στην εμπειρία του. Μακάρι να ξαναβρεί τον… σίγουρο Κοντρέρας…
ΜΑΛΕΖΑΣ: Αν υπάρχει σύγκριση ήταν πολύ – πολύ πιο σταθερός από τον Κοντρέρας. Σχεδόν αλάνθαστος απέναντι στον Παβλιουτσένκο, τον οποίο έπαιξε καλά εντός και εκτός περιοχής. Καλές τοποθετήσεις και αλάνθαστη προώθηση παιχνιδιού από έναν παίκτη που σταθεροποιείται σε υψηλά επίπεδα.
ΓΚΑΡΣΙΑ: Ότι δεν είχε ρυθμό αγώνων φάνηκε στην διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν ξεκίνησε καλά, και στο πρώτο ημίχρονο ψάχνονταν. Στην επανάληψη πήρε πρωτοβουλίες και η μπάλα περνούσε συνεχώς από τα πόδια. Καλή ανάπτυξη και καλή απόδοση στην επανάληψη.
ΦΩΤΑΚΗΣ: Δεν ήταν κακός ή ανεπαρκής στο διάστημα που έπαιξε. Αμύνθηκε αρκετά… επιθετικά ενώ ήταν και από τους λίγους που κράτησε μπάλα στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε και την καλή πάσα στον Αθανασιάδη για το πέναλτι.
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ: Ήταν εξαιρετικός. Αρχικά πρέπει να τονιστεί πόσο πειθαρχημένος ήταν αμυντικά απέναντι στον Τάουσεντ όταν αυτός ανέβαινε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απειλητικός και όταν ο ΠΑΟΚ επιτίθονταν. Δημιούργησε πολλές καταστάσεις από τα δεξιά και είχε μία άριστη εμφάνιση.
ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: Μπήκε στο γήπεδο με… αέρα που του κόπηκε όταν κατάλαβε πόσο καλός παίκτης ήταν ο Γουόκερ. Όταν έγινε πιο απλός ήταν και παραγωγικός για τον ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε πολλές φορές και βρήκε τον καλό του εαυτό.
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Ως φορ είχε καλές κινήσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Κέρδισε πέναλτι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο τελείωσε και αρκετές φάσεις. Η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι σε δύο με τρεις περιπτώσεις.
ΙΒΙΤΣ: Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μπαίνοντας ως αλλαγή. Ο Σέρβος οργάνωσε καλά το παιχνίδι της ομάδας στο οποίο συμμετείχε ιδιαίτερα. Μπήκε και στην αντίπαλη περιοχή απειλώντας για τον γκολ με αποκορύφωμα το δοκάρι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου