ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Κουκουλάκης "σφυρίζει" στο Καραϊσκάκη

Ο Ηρακλειώτης διαιτητής ορίστηκε να διευθύνει τη μεγάλη αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Ποιοι είναι οι βοηθοί του.Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (29/9) οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, που ορίστηκαν στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League περιόδου 2011-2012.
Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ορίστηκε ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το σύνδεσμο διαιτητών Ηρακλείου. Πρώτος βοηθός του ορίστηκε ο Δημήτρης Γκάγκας από το σύνδεσμο διαιτητών Λάρισας και δεύτερος ο Γρηγόρης Πάνου από το σύνδεσμο διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας.
Τέταρτος διαιτητής στην αναμέτρηση ορίστηκε ο Θανάσης Γιάχος από το σύνδεσμο διαιτητών Χίου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Καλύβας, ο οποίος ανήκει στο σύνδεσμο διαιτητών Βοιωτίας. Να σημειωθεί ότι ο Κουκουλάκης "σφυρίζει" πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν σε παιχνίδι που παίζει ο ΠΑΟΚ, όπως και σε παιχνίδι που παίζει ο Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου