ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

"Με τα Γιάννινα, όπως με Τότεναμ"

Τι είπε ο Λάσλο Μπόλονι στους ποδοσφαιριστές του, το Σάββατο (3/12) πριν την έναρξη της προπόνησης, σε μια σύντομη ομιλία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πέτυχε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Τότεναμ, όμως, για τον Λάσλο Μπόλονι το έπος του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" έχει περάσει καθώς μπροστά υπάρχει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" μίλησε το Σάββατο (3/12) στους ποδοσφαιριστές του λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, μη παραλείποντας, μεταξύ άλλων, να τους δώσει συγχαρητήρια για την πρόκριση στους "32" του Europa League.
"Πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια γιατί πετύχατε μια μεγάλη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση στους "32" του Europa League", είπε αρχικά ο Μπόλονι.
Και συνέχισε: "Πρέπει να κρατήσουμε τη νοοτροπία που είχαμε και στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να δείξουμε επιθετικότητα στο παιχνίδι μας".
Τέλος, ανέφερε: "Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο ματς και γι' αυτό πρέπει να επιβληθούμε του αντιπάλου μας από το πρώτο λεπτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου