ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΠΑΟΚ-Μαγιόρκα 0-0

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την ισπανική ομάδα στο τελευταίο και πιο χρήσιμο για συμπεράσματα παιχνίδι του επί ολλανδικού εδάφους. Καλά οργανωμένος, αλλά και κουρασμένος από τη σκληρή προετοιμασία ο ΠΑΟΚ φανέρωσε αδυναμίες στην κυκλοφορία μπάλας στα μετόπισθεν και στην έλλειψη φαντασίας στην επίθεση. Άρχισε το μοντάρισμα ενδεκάδας ενόψει Ευρώπης.
Ηταν σίγουρα το πιο χρήσιμο μέχρι στιγμής φιλικό του ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" αναδείχτηκε ισόπαλος δίχως τέρματα (0-0) με την Μαγιόρκα. Οι "ασπρόμαυροι" ήταν οργανωμένοι, είχαν όμως πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και έλλειψη φαντασίας στο παιχνίδι τους. Ο Γιώργος Δώνης φάνηκε πως άρχισε να μοντάρει το σχήμα της ομάδας μιας και οι αλλαγές έγιναν προς το τέλος, ενώ ο ΠΑΟΚ εμφάνισε και δείγματα κούρασης από την σκληρή προετοιμασία. Σίγουρα ήταν ένα ματς το οποίο θα μελετήσει πολύ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.
Οχι καλή κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο
Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε αργό τέρμο με την Μαγιόρκα να επιχειρεί να πιέσει τον ΠΑΟΚ ψηλά. Γενικώς η ισπανική ομάδα έδειξε πως διέφερε πολύ σε σχέση με τις άλλες που έπαιξε ο "Δικέφαλος", ο οποίος πάντως στο 9' είχε την πρώτη ευκαιρία όταν σέντραρε ο Ρομπέρ, ο Γεωργιάδης έκανε το κοντρόλ, γύρισε για το σουτ, αλλά ο Αουάτ ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε.
Στο επόμενο λεπτό ο Γλύκος "'εβγαλε" την κεφαλιά του Αριθμέντι, ενώ στο 21' μετά από σέντρα του Λίνο, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Αθανασιάδης με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε λίγο άουτ (η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα μέχρι στιγμής). Ο "Δικέφαλος" πάντως δυσκολευόταν να κυκλοφορήσει την μπάλα, χωρίς πάντως η Μαγιόρκα να κάνει ευκαιρίες, αλλά, απλώς, να τον δυσκολεύει στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, τομέας (που έδειξε αδυναμία ο ΠΑΟΚ) που πρέπει να δουλευτεί από τον Γιώργο Δώνη.
Ακόμη χειρότερο το δεύτερο ημίχρονο
Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμη πιο υποτονικό, αφού η κόπωση έκανε πιο έντονα την εμφανισή της, ενώ το μόνο καλό ήταν ότι ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά δεν απειλήθηκε. Ο "Δικέφαλος" ανησύχησε μόνο στο 62o λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ραμίς, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ λίγο πριν την λήξη λίγο έλειψε ο Παπάζογλου να χριστεί σκόρερ.
* Οι περίπου 200 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα με συνθήματα συμπαράστασης στον "Δικέφαλο" και τους οπαδούς της ομάδας που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την δικαιοσύνη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Γλύκος (Μελίσσας 85΄), Ετο (Αποστολόπουλος 74΄), Κουμάλο (Ιντζίδης 82'), Κατσικάς (Στάμου 82΄), Λίνο (Κωνσταντινίδης 74΄), Παναγιωτούδης (Κάτσε 46΄), Λάζαρ (Κίτσιου 87΄), Γεωργιάδης (Παπάζογλου 78΄), Ρομπέρ (Πόποβιτς 78΄), Γιάννου (Πέλκας 65΄), Αθανασιάδης (Μπανγκουρά 78΄)
Μαγιόρκα: Αουάτ, Τζοάο, Τομέρ, Ραμίς, Χοακίν Ναβάρο, Περέιρα (Μάρκες 46΄), Τσάρλι Τουκ, Αριθμέντι, Μπικάς, Κέβιν, Λουΐς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου