ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Βαρύς ο πέλεκυς της ΟΥΕΦΑ

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, η καμπάνα που ακούστηκε σήμερα από την ΟΥΕΦΑ ήταν πολύ βαριά και ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να αποφύγει την βαριά τιμωρία, που πρότεινε ο εισηγητής της πειθαρχικής της ΟΥΕΦΑ. Το χειρότερο σενάριο επαληθεύτηκε....Η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε πριν από λίγο την ΠΑΕ, ότι για τα επεισόδια της Πέμπτης στην Τούμπα, στον ΠΑΟΚ επιβάλει την εξής ποινή :
1. Μονοετής αποκλεισμός από την Ευρώπη με τριετή αναστολή.
2. Τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, και
3. Πρόστιμο 150.000 ευρώ
Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Πρώτον, για τα επόμενα τρία χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι "τύπος και υπογραμμός". Αν συμβεί το παραμικρό σε ευρωπαϊκό του παιχνίδι, ενεργοποιείται το πρώτο μέρος της ποινής και ο ΠΑΟΚ μένει για ένα χρόνο εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είναι πλέον προφανές, πόσο επικίνδυνο γίνεται το παιχνίδι της Πέμπτης.
Δεύτερον, εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα δώσει και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια του κεκλεισμένων των θυρών.
Ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα έφεσης εντός τριών ημερών και στη διάρκεια της ημέρας θα παρθεί η απόφαση για το αν θα κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος. Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστο σε ότι αφορά τις πειθαρχικές επιτροπές της ΟΥΕΦΑ, η δευτεροβάθμια μπορεί να επιβάλει και μεγαλύτερη ποινή από την πρωτοβάθμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου