ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ο Σάλπι είχε τον τρόπο...

Μέχρι τώρα ο Στέφανος Αθανασιάδης σκόραρε και ο ΠΑΟΚ κέρδιζε... Σήμερα, στο χαμένο πέναλτι του Κλάους στο 45ο λεπτό, η Τούμπα «πάγωσε».
Όμως, ο «δικέφαλος» είχε λύσεις και με MVP τον Σαλπιγγίδη (πέτυχε το πρώτο γκολ από τα 11 μέτρα και «έφτιαξε» το δεύτερο του Λίνο), πανηγύρισε επί του Πλατανιά με 2-0 και περιμένει από... καλή θέση τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό (στο ΟΑΚΑ) και Ολυμπιακό (στη Θεσσαλονίκη).
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που είχε αναγκαστικές αλλαγές και νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα (ο πιτσιρικάς Κίτσιου έκανε ντεμπούτο) δεν έδειξε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, παρότι είχε συντριπτική κατοχή μπάλας και κάποια σουτ προς την εστία του Κηπουρού.
Η κεφαλιά του Κατσικά, το σουτ του Σαλπιγγίδη, αυτό του Κίτσιου και ακόμα ένα του Πέλκα, ήταν οι χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα διάστημα που ο Πλατανιάς απείλησε με τους Μαραγκουδάκη, Κάλαϊτζιτς και Αναστασάκο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε για τα αποδυτήρια, ο Κίτσιου κέρδισε πέναλτι από τον Αγκιλέρα, αλλά ο Αθανασιάδης το... σπατάλησε, με τον Κηπουρό να απομακρύνει και να κρατά το 0-0 στο 45'!
Η είσοδος του Λίνο με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου «ανανέωσε» τον ΠΑΟΚ που μετά το άστοχο σουτ του Φωτάκη στο 59ο λεπτό, βρήκε τρόπο να ανοίξει το σκορ... Στο 67' και μετά από κόρνερ η μπάλα βρήκε το χέρι του Ποτουρίδη και ο Αρετόπουλος, παρά τις φωνές των φιλοξενούμενων, υπέδειξε την παράβαση.
Αυτή τη φορά ο Αθανασιάδης έμεινε πίσω και την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαλπγγίδης που «νίκησε» τον Κηπουρό και έκανε το 1-0, λύνοντας τα πόδια των συμπαικτών του, αλλά και τα δικά του, καθώς πέντε λεπτά αργότερα έκανε πολύ όμορφη ενέργεια και έδωσε έτοιμο γκολ στον Λίνο που δεν έχασε την ευκαιρία για το 2-0.
Στο υπόλοιπο του αγώνα τίποτα δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε άνετα το «καθαρό» προβάδισμά του, απέναντι σε έναν Πλατανιά που δεν θύμισε και πάλι την εξαιρετική του εικόνα των πρώτων αγωνιστικών. Έτσι, ο «δικέφαλος» του Βορρά παρέμεινε στη 2η θέση και κοντά στο πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ οι Κρητικοί βρίσκονται πολύ πιο πίσω...
ΣΚΟΡΕΡ: 68' πεν. Σαλπιγγίδης, 73' Λίνο
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 45' Αθανασιάδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 64' Παναγιωτούδης, 74' Λίνο - 44' Αγκιλέρα, 67' Ποτουρίδης, 69' Αργυρόπουλος
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Κίτσιου (46' Λίνο), Κάτσε, Φωτάκης, Πέλκας (61' Παναγιωτούδης), Σαλπιγγίδης (87' Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζάνης, Κουρτετσιώτης, Ποτουρίδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (76' Γιακουμάκης), Ουκάρ, Μαραγκουδάκης, Ουντότζι (80' Μαρτσάκης), Αναστασάκος (83' Ναζλίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου