ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» και περιμένει τον... Άρη

Το γκολ ισοφάρισης του Έξαρχου στο 18' «πάγωσε» για λίγο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ωστόσο δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει σε σκορ πρόκρισης, επικρατώντας του Αιγινιακού στην Κατερίνη με 3-1.
Η ρεβάνς στην Τούμπα αποκτά πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς είναι απίθανο να δεχθεί ο «δικέφαλος» τέσσερα γκολ από ομάδα της Football League 2 και ουσιαστικά η ομάδα του Γιώργου Δώνη περιμένει αντίπαλο στους «16» που θα είναι είτε η Καλλιθέα είτε ο Άρης (3-1 το σκορ χθες στο «Ελ Πάσο»).
Ο ΠΑΟΚ είχε λίγες αλλαγές και πολλούς οπαδούς στο ΔΑΚ Κατερίνης. Το γρήγορο 1-0 του Γιάννου (στο 11ο λεπτό με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη) άνοιξε τον χορό των γκολ, καθώς ο Αιγινιακός «απάντησε» στο 18' σε μια υποδειγματική αντεπίθεση.
Ο Σαλπιγγίδης έχασε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, ο Ζούρκος πέρασε τον... μισό ΠΑΟΚ, βρήκε αριστερά τον Μήτρακα, αυτός γύρισε στον Έξαρχο που σε άδεια εστία πέτυχε γκολ με κεφαλιά για το 1-1.
Ο ΠΑΟΚ ανησύχησε μόλις για δέκα λεπτά, καθώς τόσα χρειάστηκαν για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Σαλπιγγίδης στο 28' πήρε το «ριμπάουντ» μετά την απόκρουση του Λιώλιου πάνω στη γραμμή του σουτ του Λάζαρ και σκόραρε...
Το τελικό 3-1 για τον «δικέφαλο» έγραψε στο 62' ο Φωτάκης με απευθείας σουτ με το αριστερό μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας του Αιγινιακού. Στο 81' ο Πόποβιτς έστειλε με βολέ την μπάλα στο δοκάρι του Ράπτη (σ.σ. αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Σακελλαρίδη λόγω τραυματισμού) σε μία από τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ.
ΣΚΟΡΕΡ: 18' Έξαρχος - 11' Γιάννου, 28' Σαλπιγγίδης, 62' Φωτάκης
ΔΟΚΑΡΙ: 81' Πόποβιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: -
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Σακελλαρίδης (46' λ.τ Ράπτης), Γούτσιος, Αχαλινόπουλος, Λιόλιος, Τασίδης, Μποταίτης, Ζούρκος, Σαββίδης, Εξαρχος (76' Ντούλας), Κυρτέγος, Μήτρακας
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βιβιάν, Ιντζίδης, Φωτάκης, Λάζαρ (65' Παναγιωτούδης), Κίτσιου, Σαλπιγγίδης (65' Πέλκας), Λόρενς (68' Πόποβιτς), Γιάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου