ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

«Κλείδωσε» την δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία και «σφράγισε» την κατάκτηση της 2ης θέσης μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου σε συνδυασμό με την ήττα του Αστέρα.
Ο «δικέφαλος» θα παραταχτεί έτσι με ανεβασμένη την ψυχολογία στον ημιτελικό του Κυπέλλου την Τετάρτη κόντρα στον Αστέρα ενώ για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια ολοκληρώνει την σεζόν με έξι νίκες μακριά από την Τούμπα.
Ο Λεβαδειακός που δεν είχε ουσιαστικά βαθμολογικό κίνητρο, δεν ήταν χειρότερος από τον αντίπαλό του αλλά οι Καμαρά, Γλύκος και Ρομπέρ έκαναν την διαφορά στον αγώνα
Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο
Ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά και ήταν πιο δραστήριος. Στο ένατο λεπτό η κεφαλιά του Πόι πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Γλύκου.
Ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε την πρώτη κλασσική ευκαιρία στο ματς, δύο λεπτά αργότερα όταν ο Ρομπέρ με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι.
Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό και στο 26' ο Λεβαδειακός «απάντησε» στο δοκάρι του Ρομπέρ καθώς μετά από σέντρα του Νικολακάκη, ο Ρομέου έπιασε την κεφαλιά που προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι ενώ στην συνέχεια απομάκρυνε ο Ετο. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Ο Καμαρά άλλαξε τα πάντα!
Ο Γιώργος Δώνης πέρασε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους στον αγώνα τον Καμαρά και ο μέσος από την Γουινέα έκανε άμεσα αισθητή την παρουσία του, δημιουργώντας το γκολ του ΠΑΟΚ στο 50'! Ελίχθηκε πολύ όμορφα από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα υπό πίεση και ο Ρομπέρ με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Κυριακίδη.
Ο Λεβαδειακός λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει άμεσα καθώς στο 52' ο Πόι βρέθηκε απέναντι στον Γλύκο, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έδιωξε σε κόρνερ. Η ομάδα του Βέλιτς ανέβασε στροφές και μετέφερε το παιχνίδι στα καρέ των φιλοξενούμενων.
Στο 62' ο Δώνης εξάντλησε τις αλλαγές του, βάζοντας τους Σαλπιγγίδη και Λόρενς στις θέσεις των Αθανασιάδη και Λάζαρ αντίστοιχα.
Ο Μπουμάλ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 67', σουτάροντας άστοχα από πλεονεκτική θέση. Ο Γλύκος έσωσε ξανά τον ΠΑΟΚ στο 80' αποκρούοντας εκπληκτικά το σουτ του Πόι ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας είπε ξανά «όχι» στον Αργεντινό επτά λεπτά αργότερα. Ετσι ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να φτάσει στη ισοφάριση παρά τις προσπάθειες του.
ΣΚΟΡΕΡ: 50' Ρομπέρ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 54' Ρομέου, 86' Πόι - 43' Φωτάκης, 69' Λόρενς, 81' Κίτσιου, 83' Κωνσταντινίδης, 86' Σίλντεφελντ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΟΚΑΡΙΑ: 26' Ρομέου - 11' Ρομπέρ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μανωλάς (77' Κουτσόπουλος), Νικολακάκης, Χοσέμι, Γεωργίου, Ζησόπουλος, Ρομέου (84' Μαχαίρας), Κόρμπος, Καγιεχόν (66' Μπουμάλ), Ροζέριο, Πόι.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έτο, Κωνσταντινίδης, Σίλντεφελντ, Ιντζίδης, Κάτσε (46' Καμαρά), Λάζαρ (62' Λόρενς), Φωτάκης, Ρομπέρ, Κίτσιου, Αθανασιάδης (62' Σαλπιγγίδης) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου