ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Χάλασε του Ντομίνγκος στον ΠΑΟΚ!


O Ντομίνγκος Πασιένσια βρέθηκε ένα βήμα από την Τούμπα, με τις πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη να αναφέρουν πως «άρεσε» στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά ο «μεγαλομέτοχος» του ΠΑΟΚ έψαχνε κάτι καλύτερο.
Τελικά, η υπόθεση Ντομίνγκος λαμβάνει τέλος, καθώς ο ίδιος, με δηλώσεις του στην πορτογαλική «A Βola», εξήγησε πως δεν τα βρήκαν με τον «δικέφαλο». «Η κάθε πλευρά παρουσίασε τις ιδέες της και τις προτάσεις της, αλλά στο τέλος καταλήξαμε πως δεν συμφωνούμε», ανέφερε ο 44χρονος Πορτογάλος. Την ίδια ώρα, ο αρχισυντάκτης της «Α Bola», Μιγκέλ Κορέiρα, με δηλώσεις του στον Arena FM πρόσθεσε: «Μίλησα χτες το βράδυ με τον Ντομίνγκος, μου είπε πως δεν τα βρήκαν κάπου. Από ότι κατάλαβα, δεν ήταν κυρίως οικονομικοί οι λόγοι, αλλά άλλης φύσεως. Κυρίως ως προς το μεταγραφικό σχεδιασμό, στη γενικότερη φιλοσοφία. Δεν ξέρω τι ακριβώς.
Ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά. Άκουσε από τον Σαββίδη τη φιλοσοφία και τις γνώμες του κι από κάποια πλευρά υπήρχε διαφωνία. Έφυγε από Θεσσαλονίκη, είναι στην Πορτογαλία και μου είπε πως εξετάζει άλλες επιλογές για την καριέρα του. Χώρισαν σαν φίλοι με τον ΠΑΟΚ».
Ο Πασιένσια, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν χθες στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει στην Πορτογαλία και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου