ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Στον ΠΑΟΚ ο Νέσιντ

Σε μία σημαντική προσθήκη προχωρά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (16/7) ανακοίνωσε μέσω Facebook την απόκτησή με τη μορφή δανεισμού του 24χρονου άσου της ΤΣΣΚΑ, Τόμας Νέσιντ.
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του διεθνούς Τσέχου επιθετικού Tomáš Necid από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μεταβεί στην Αυστρία για ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον «δικέφαλο του Βορρά»», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.
Ο Νέσιντ συνιστά σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΚ, αν και εφόσον είναι υγιής, διότι από πέρσι το καλοκαίρι, κάπου εκεί στα μέσα Ιουνίου πέρασε πολλά ελέω τραυματισμού στους χιαστούς και χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στη Βαρκελώνη.
Οσο για το «πριν» έκανε εξαιρετικά πράγματα με την ΤΣΣΚΑ τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό πως με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ μετρά 30 γκολ σε 88 ματς εκ των οποίων τα εννέα είναι στην Ευρώπη, ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική Τσεχίας στην οποία έχει 26 συμμετοχές και επτά γκολ.
Ηταν, μάλιστα, ο παίκτης που τον Φλεβάρη του 2011 στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους «32» του Europa League είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ των Ρώσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου