ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ετοιμος για το «σεντόνι»!

Εντυπωσιακός ήταν ο ΠΑΟΚ στην πρόβα τζενεράλε του αγώνα με την Μέταλιστ (31/7) για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 6-0 τη Νις στην πολύ θερμή Τούμπα, που φιλοξένησε περισσότερους από 15.000 οπαδούς!
Ο «δικέφαλος» ήταν καταιγιστικός, ειδικά στην επανάληψη, όπου και σημείωσε πέντε τέρματα, με τον «Κλάους» να σημειώνει δύο και να έχει συμμετοχή σε άλλο ένα γκολ. Οι Γάλλοι, που φάνηκαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο έστειλαν δυο φορές μόνοι τους τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους!
Πολύ καλή παρουσία είχε στο δεξί άκρο ο Κίτσιου, που ήταν επικίνδυνος και στο επιθετικό κομμάτι δημιουργώντας αρκετά ρήγματα, Λάζαρ, Τζιόλης συνεργάστηκαν άψογα στο κέντρο με τον τελευταίο να είναι εξαιρετικός, ενώ αγαστή ήταν και η συνεργασία των Κατσουράνη, Βίτορ στο κέντρο της άμυνας.
Ορεξάτος ήταν κι ο Λούκας που είχε τρεξίματα κι έδειξε καλά στοιχεία, ενώ Σπυρόπουλος και Νέσιντ μπήκαν απλά για το χειροκρότημα.
Ετσι έπαιξε…
Ο Στέφενς παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1. Ο Γλύκος ξεκίνησε κάτω από τα γκολπόστ, ο Βίτορ ήταν στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Κατσουράνη, στο αριστερό άκρο έπαιξε ο Λίνο και στο δεξί ο Κίτσιου. Κόφτες ήταν ο Λάζαρ με τον Τζιόλη, αριστερό εξτρέμ ήταν ο Λούκας, δεξί ο Γεωργιάδης και πίσω από τον προωθημένο Σαλπιγγίδη, έπαιξε ο Βούκιτς.
Δυνατά από την αρχή
Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή δυνατά στο ματς και πήρε τα ηνία του αγώνα παίζοντας από τα άκρα και τους Τζιόλη, Λάζαρ να κρατούν το κέντρο. Μετά το ημίωρο, οι Γάλλοι ανέβηκαν και πίεσαν τον «δικέφαλο», ωστόσο, στο 34' βρέθηκαν πίσω στο σκορ.
Ο Γεωργιάδης κινήθηκε από δεξιά, σέντραρε στην «καρδιά» της άμυνας, εκεί που ο Βούκιτς δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά, ο Πουέλ αιφνιδιάστηκε κι έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα του Οσπίνα για να ανοίξει έτσι το σκορ.
Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια και τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται δίκαια μπροστά στο σκορ.
Πάρτι στην επανάληψη!
Με την έναρξη της επανάληψης, ο Κλοντ Πιέλ άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα, ενώ οι πρώτες του ΠΑΟΚ ήρθαν στο 61' με τους Λόρενς, Αθανασιάδη να ρίχνονται στο ματς αντί των Βούκιτς και Λάζαρ, με τον «δικέφαλο» να παίζει με δυο παίκτες στην κορυφή.
Στο 53' οι Γάλλοι διαμαρτυρήθηκαν σωστά για πέναλτι που δεν δόθηκε από μαρκάρισμα του Λίνο και στην κόντρα, έπειτα από ωραία προσπάθεια, ο «Σάλπι» τσίμπησε την μπάλα για τον Γεωργιάδη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 στο 54΄.
Στο 70' ο Σκόνδρας αντικατέστησε τον εξαιρετικό Κίτσιου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα μπήκαν και οι Σπυρόπουλος, Ολίσε, αντί των Λίνο, Γεωργιάδη. Στο 74' έγινε το 3-0 με τον Σαλπιγγίδη να σεντράρει από τα αριστερά και τον Εμ Μποου στην προσπάθειά του να διώξει μπροστά από τον Κλάους να στέλνει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Ο «δικέφαλος» συνέχισε να δείχνει ορεξάτος και να κυνηγάει φάσεις, την ώρα που η Νις είχε αλλάξει όλη την αρχική της 11άδα και τα γκολ έπεφταν... βροχή!
Στο 78' ο Κλάους πήρε εξαιρετική πάσα από τον Ολίσε και ο διεθνής Ελληνας στράικερ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-0! Στο 81' ο Αθανασιάδης διπλασίασε τα τέρματά του ξεπερνώντας και τον αντίπαλο κίπερ, με την άμυνα της Νις να είναι αποδιοργανωμένη.
Ο χορός των γκολ έκλεισε στο 90' με τον Κατσικά να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λόρενς!
Εν κατακλείδι, ο «δικέφαλος» έδειξε έτοιμος για τις διπλές αναμετρήσεις με την Μέταλιστ, ωστόσο, θα πρέπει να κρατήσει... χαμηλά τη μπάλα, καθώς οι Ουκρανοί είναι σαφώς πιο έτοιμοι και θα παίξουν σε μια άδεια Τούμπα το πρώτο ματς.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (69' Σκόνδρας), Λίνο (73' Σπυρόπουλος), Βίτορ (85' Κατσικάς), Κατσουράνης,Τζιόλης (85' Κάτσε), Λάζαρ (62' Αθανασιάδης), Γεωργιάδης (73' Ολίσε), Λούκας, Βούκιτς (62' Λόρενς), Σαλπιγγίδης (77' Νέτσιντ)
ΝΙΣ: Οσπίνα (46' Βερονέζε), Αμάβι (65' Ραχεριχαριμανανά), Πουέλ (46' Ζβίτανιτς), Πεϊτσίνοβιτς (46' Παλούν), Κολοτζιέτσιακ (76' Καστελάνα) , Ντιγκάρ (65' Μ' Μπο), Μεντί (65' Γιορίς), Μπρούελς (46' Κονστάντ), Πιέντ (46' Μπρούινς), Τραορέ (46' Νταντά), Εισερίκ (46' Νταντά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου