ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Το «καθάρισε» στο τέλος

Εντυπωσιακός στο τελευταίο 10λεπτο ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ και επικράτησε του ΠΑΣ με 2-0 στο εθνικό στάδιο Ιωαννίνων.
Σκόρερ για τον «δικέφαλο» του βορρά που δυσκολεύτηκε πάντως, να φτάσει στο τρίποντο, ο Λούκας στο 83' με πέναλτι που κέρδισε ο Νέτσιντ (που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγώνα) από τον Μπέριο που αποβλήθηκε στη συγκεκριμένη φάση. Ο διαιτητής Σπάθας ήταν μπροστά στη φάση και έδειξε αμέσως τη βούλα του πέναλτι, αποβάλλοντας τον στόπερ της ομάδας της Ηπείρου θεωρώντας ότι ο ο Τσέχος ήταν σε εμφανή θέση για γκολ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λάζαρ με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή στο αριστερό «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει Βελλίδη διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Με την συμπλήρωση της 13ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ είναι στο -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ενώ ο ΠΑΣ παρέμεινε στην 10η θέση με 17 βαθμούς.
Ελεγε «όχι» ο Βελλίδης
Ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα της συμπρωτεύουσας στο πρωτάθλημα και η τρίτη στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις στα Γιάννενα.
Η ομάδα του Χουουμπ Στέφενς δεν έπιασε μεγάλα στάνταρ απόδοσης στα 80 πρώτα λεπτά. Είχε όμως, ευκαιρίες κυρίως στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων μεταξύ των οποίων και ένα δοκάρι με τον Στοχ στο 56' και στάθηκε... άτυχη αφού ο πορτιέρο του ΠΑΣ Βελλίδης ήταν σε πάρα πολύ καλή ημέρα.
Για τον ΠΑΣ ήταν η δεύτερη σερί ήττα και η δεύτερη ήττα παράλληλα στο γήπεδο του από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Ιωαννίνων αφού άντεξε στην πίεση που δέχθηκε κατά διαστήματα από τον ΠΑΟΚ, είχε φάσεις για να σκοράρει στο 40ό λεπτό με τον Ίλιτς και με τον Ντε Βισέντι στο 69ο λεπτό αλλά μέχρι εκεί.
ΣΚΟΡΕΡ: 83' Λούκας (πέναλτι), 87' Λάζαρ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΔΟΚΑΡΙΑ: 56' Στοχ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 18' Κολοβέτσιος, 25' Κοροβέσης, 47' Λίλα - 23' Κατσουράνης, 37' Νίνης, 70' Σπυρόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 83' Μπέριος
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα (84' Βισέντο), Κολοβέτσιος, Μπέριος, Μιχαήλ (73' Ντάσιος), Τσουκαλάς (90' Σκόνδρας), Λίλα, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης, Ίλιτς
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας, Νίνης (42' λ.τρ. Γεωργιάδης), Στοχ (76' Βούκιτς), Σαλπιγγίδης (58' Νετσιντ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου