ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

«Κάτσε» Βούκιτς... να πάρουμε τον πόντο!

Ο στόχος επετεύχθη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με καλή απόδοση στο β΄ημίχρονο νίκησε με 3-0 τον Πανθρακικό με γκολ των Κάτσε, Βούκιτς και πήρε άλλο έναν πόντο στη βαθμολογία των play-off.
Σε ακόμα ένα ματς ο ΠΑΟΚ είχε δυο πρόσωπα… Στο α' ημίχρονο δεν βλεπόταν. Στο δεύτερο 45λεπτο η είσοδος του Βούκιτς αντί του Λάζαρ τον βοήθησε να βελτιωθεί, εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν σε συνδυασμό με το δώρο του Αθανασιάση στο 62' στο σουτ-γκολ του Κάτσε και πήρε το τρίποντο.
Μία φάση με Λίνο!
Πολύ κακό ήταν το ματς της Τούμπας στο πρώτο 45λεπτο. Ναι μεν ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και την υπεροχή, όμως επί της ουσίας μία ήταν στιγμή που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι. Και αυτή ήταν στο 31', όταν ο Λίνο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σούταρε, αλλά ο Αθανασιάδης ήταν σωστά τοποθετημένος με αποτέλεσμα να μην αιφνιδιαστεί και να διώξει την μπάλα.
Από την άλλη, ο Πανθρακικός ναι μεν είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, ωστόσο δεν απειλούταν. Και αυτό γιατί ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, Ακης Μάντζιος είχε στήσει ορθά την ομάδα του αμυντικά με τον σέντερ φορ, Ιγκορ να βρίσκεται αρκετές φορές και αυτός σε θέση άμυνας.
3-0 με Κάτσε και Βούκιτς
Στην έναρξη του β' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δραστήριος. Η είσοδος του Βούκιτς αντί του Λάζαρ λειτούργησε ευεργετικά για τον «δικέφαλο» με τον Σέρβο να απειλεί στο 51' με φάουλ και στο αμέσως επόμενο λεπτό να παίρνει τη σκυτάλη ο Χούσεν με κεφαλιά. Το 0-0 παρέμεινε, οι ισορροπίες δεν άλλαξαν με τον Πανθρακικό να απαντά… Σε πρώτη φάση ο Τζάνης στο 57' και σε δεύτερη ο Καθάριος στο 58' προσπάθησαν με δυνατά σουτ να νικήσουν τον Γλύκο, όμως χωρίς να τα καταφέρουν.
Και εκεί που ο ΠΑΟΚ φαινόταν να χάνει τον έλεγχο του ματς, ήρθε ο Κάτσε στο 62' να δώσει προβάδισμα στον «δικέφαλο». Ο Αλβανός άσος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους που θα πρέπει, βέβαια, να ευχαριστούν και τον πορτιέρο του Πανθρακικού, Αθανασιάδη που στην εν λόγω φάση εκτίμησε λανθασμένα την πορεία της μπάλας.
Το 1-0 παρέμενε και τα πάντα έμοιαζαν ρευστά… Ο Πανθρακικός ήθελε, αλλά δεν μπορούσε με αποτέλεσμα ένα δίλεπτο έξαρσης του ΠΑΟΚ να φέρει το ματς στο 3-0 με πρωταγωνιστή τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς.
Στο 85' ο Σέρβος άσος εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά-τρύπα του Τζαβέλλα και με πλασέ έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ σε μία φάση, βέβαια, όπου ο Χούσεν αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του όντας, όμως, ενεργός στη φάση από θέση οφσάιντ.
Και πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του δεύτερου γκολ, ήρθε ξανά ο Σέρβος άσος και δη στο 86' με πλασέ από κοντινή απόσταση να εκμεταλλευτεί την ασταθή απόκρουση του Αθανασιάδη και να γράψει το τελικό 3-0.
ΣΚΟΡΕΡ: 62' Κάτσε, 85', 86' Βούκιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκς (Ηρακλείου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 54' Σκόνδρας - 40' Καθάριος, 55' Μπεν
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (66' Ινσαουράλδε), Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λάζαρ (46' Βούκιτς), Κάτσε, Νάτχο, Λούκας, Στοχ (61' Σαλπιγγίδης), Χούσεν.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης (89΄ Τριανταφύλλου), Καθάριος (71' Χασομέρης), Ρομέου, Μπεν Σαμπάτ (81' Μολίνα), Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου