ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Το έφερε... Τούμπα !

Επειτα από ένα ματς με πολλά νεύρα, αποβολή, πολλές κάρτες, αλλά κι ωραίο θέαμα, ο ΠΑΟΚ που έπαιζε με 10 παίκτες από το 32', λόγω αποβολής του Ζε Βίτορ νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε κεφάλι ενόψει των πλέι οφ, καθώς «τσίμπησε» άλλον ένα πόντο (σ.σ: έφτασε στους 2).
Ο «δικέφαλος» που βρέθηκε πίσω στο σκορ από την γκολάρα του Λίλα στο 63', απάντησε άμεσα με εκπληκτικό τέρμα του Στοχ (66') κι έκανε την ολική ανατροπή οκτώ λεπτά πριν το φινάλε με τον Λούκας!
Ο ΠΑΟΚ παραμένει λοιπόν η μοναδική ομάδα που είναι αήττητη στην έδρα της, φτάνοντας σε άλλη μια ανατροπή στη φετινή σεζόν...
Ματσάρα, που της έλειπε το γκολ
Ο ΠΑΟΚ μπήκε με στόχο να ελέγξει το ματς και να φέρει το παιχνίδι στην περιοχή του Βελλίδη, ωστόσο, η κατοχή του ήταν φλύαρη κι ο ΠΑΣ ήταν αρκετά επικίνδυνος και δημιούργησε πολλά ρήγματα, ειδικά από δεξιά, με τον Ιλιτς να πονοκεφαλιάζει τον Τζαβέλλα.
Οι Ηπειρώτες έχασαν μια κλασσική ευκαιρία με τον Γιάκο να αστοχεί μόνος του από τα τρία μέτρα, στέλνοντας τη μπάλα στη... θύρα 4, ενώ ο «δικέφαλος» απάντησε με τον Βελλίδη να αντιδρά εξαιρετικά σε διαδοχικά σουτ από τους Βούκιτς, Σαλπιγγίδη.
Αποβολή και πολλά νεύρα
Μέχρι το 30' λοιπόν είδαμε ένα εξαιρετικό ματς, με εκατέρωθεν φάσεις, που του έλειπε μόνο το γκολ. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και μετά το ματς έγινε... ροντέο.
Ο Κοροβέσης με τον Μιγκέλ Βίτορ αλληλοτραβήχτηκαν σε μια φάση με τον στόπερ του ΠΑΟΚ να χτυπάει τον αντίπαλό του με τη μπάλα στα γεννητικά όργανα. Ο Βοσκάκης έδειξε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών με τους παίκτες του «δικέφαλου» να τον πηγαίνουν... καροτσάκι για πολλά μέτρα.
Ο ΠΑΣ λοιπόν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και έπαιξε για περίπου μια αγωνιστική ώρα με παίκτη παραπάνω, όμως έφυγε με άδεια χέρια από την Τούμπα. Θα μπορούσε βέβαια, να έχει και δυο παίκτες περισσότερους στο χορτάρι, αν ο Βοσκάκης έβλεπε το αντιαθλητικό παιχνίδι του Τζαβέλλα σε ορισμένες φάσεις, όμως αυτές διέλαθαν της προσοχής του...
Γκολάρα εσείς…
Το πρώτο 20λεπτο του δεύτερου μέρους δεν είχε κάποια φάση μέχρι να έρθει η γκολάρα του Λίλα, που έβαλε τον ΠΑΣ Γιάννινα μπροστά στο σκορ.
Ο Αλβανός είδε τον Γλύκο να είναι ένα-δυο μέτρα έξω από την περιοχή του και με τη μπάλα να του στρώνεται έκανε ένα φαλτσαριστό ψηλοκρεμαστό πλασέ από τα 30 μέτρα στέλνοντας τη μπάλα να γλείψει το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει στο βάθος της εστίας του κίπερ του «δικέφαλου»!
Γκολάρα κι εμείς!
Ωστόσο, η απάντηση του ΠΑΟΚ, που έπαιζε και με παίκτη λιγότερο από το 32' ήταν άμεση, καθώς ο Στοχ ισοφάρισε στο 65'. Ο Σλοβάκος κινήθηκε από δεξιά, πάτησε περιοχή και με εξαιρετικό σουτ με το «κακό» του πόδι, το αριστερό, έπιασε έναν διαγώνιο «κεραυνό» κι άφησε «άγαλμα» τον Βελλίδη!
Ολική ανατροπή
Ο «δικέφαλος» δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς! Ο Βελλίδης νίκησε τον Χούσεν σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 81', όμως δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο επόμενο λεπτό, όταν ο Νάτχο έσπασε στον επερχόμενο Λούκας, ο οποίος τέλειωσε σωστά τη φάση με το «κακό» του πόδι του δεξί, βάζοντας «φωτιά» σε εξέδρα κι αγωνιστικό χώρο!
Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε τίποτα κι έτσι ο «δικέφαλος» έφτασε σε μια μεγάλη νίκη, η οποία του δίνει έναν ακόμα βαθμό στη μάχη των πλέι οφ!
ΣΚΟΡΕΡ: 65' Στοχ, 82' Λούκας – 63' Λίλα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρέθυμνο)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 21' Βούκιτς, 26' Αθανασιάδης, 30' Κίτσιου, 30' Τζαβέλλας – 32' Κοροβέσης, 37' Ντάσιος, 64' Στρούνα, 70' Βελλίδης, 75' Ακόστα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 32' Μιγκέλ Βίτορ
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Ινσαουράλδε Βίτορ, Κίτσιου (65' Χούσεν), Νάτχο, Σαλπιγγίδης (56' Λούκας), Στοχ, Βούκιτς, Αθανασιάδης
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Γιάκος (50' Ακόστα), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Στρούνα, Κοροβέσης, Λίλα, Ντάσιος (73' Μπέριος), Βίλα (87' Νάκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου