ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Χ»αμένοι και οι δύο στο θρίλερ της Ριζούπολης

O Απόλλων άγγιξε την ανατροπή του... αιώνα, καθώς βρέθηκε να χάνει με 0-3 από τον ΠΑΟΚ, ισοφάρισε σε 3-3 στο 86' κι έχασε την ευκαιρία της χρονιάς με τον Κόρμπο να λαθεύει στο τετ α τετ με τον Γλύκο στο 90+3' και να στερεί από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» μια νίκη που θα της έδινε αβαντάζ για την παραμονή!
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά, όμως στη συνέχεια αποδιοργανώθηκε κι επέτρεψε στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν τη νίκη, που ήθελαν τόσο πολύ. Ο «δικέφαλος» έχασε σωρεία ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά το πλήρωσε, μιας κι ο Απόλλωνας ισοφάρισε στην μοναδική που δημιούργησε στο β' μέρος.
Η ομάδα του Λόρι Σάντσεζ έμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο, μείωσε στον πόντο (30β.) από Πλατανιά και Βέροια, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχασαν την ευκαιρία να πάρουν έναν βαθμό στη μάχη των play off. Ωστόσο, είναι μόνοι δεύτεροι με έναν βαθμό διαφορά από ΠΑΟ κι Ατρόμητο.
Ανύπαρκτες άμυνες
Οι άμυνες του Απόλλωνα και του ΠΑΟΚ... έμειναν στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να δούμε πολλά γκολ κι εκατέρωθεν φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.
Ο «δικέφαλος» πήρε κεφάλι στο σκορ στο 16' με πολύ αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Σπυρόπουλος από τον Αργυρόπουλο και το εκτέλεσε εύστοχα ο Λούκας, ενώ στο 27' οι «ασπρόμαυροι» συνεργάστηκαν άψογα με τον Κατσικά να χρίζεται σκόρερ για το 0-2.
Στο 37' η ομάδα του Γεωργιάδη πήρε τεράστιο προβάδισμα για νίκη, κάνοντας το 0-3 με τον Λούκας έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Νάτχο, ωστόσο, μέσα σε πέντε λεπτά το απώλεσε.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κέρδισε πέναλτι στο 40' σε τράβηγμα του Σπυρόπουλου στον Φαρινόλα με τον Πετρόπουλο να το εκτελεί εύστοχα και να σημειώνει το 9ο φετινό του γκολ.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στις καθυστερήσεις κέρδισαν κόρνερ. Ο Μίνγκας το εκτέλεσε στο πρώτο δοκάρι, εκεί που πετάχτηκε ο Δεληζήσης κερδίζοντας στον «αέρα» δυο αντιπάλους και στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία με ωραία κεφαλιά για να γίνει το 2-3 στο 45+1'!
Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών του ΠΑΟΚ
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ευκαιρίες ήρθαν μόνο από πλευράς ΠΑΟΚ ως το 86'. Ο «δικέφαλος» είχε πολλές φάσεις για να τελειώσει το ματς, δεν τις αξιοποίησε και τελικά το πλήρωσε!
Ισοφάριση και παρά λίγο η ανατροπή του αιώνα
Ο Απόλλωνας κέρδισε κόρνερ, ο Μίνγκας το εκτέλεσε κι ο Πετρόπουλος με εξαιρετική κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα σημειώνοντας το 10ο φετινό του γκολ!
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή του αιώνα, όμως στο 90+3' ο Κόρμπος έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ, βλέποντας τον Γλύκο να τον νικάει με τα πόδια.
Στην επόμενη φάση ο Χούσεν, που ήταν ο μοιραίος του ΠΑΟΚ, με ανοιχτή την άμυνα των γηπεδούχων έχασε τεράστια ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στον «δικέφαλο».
Κάπως έτσι φτάσαμε στο φινάλε, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς σε μια ισοπαλία που μάλλον δεν ευνοεί κανέναν απ' τους δύο...
ΣΚΟΡΕΡ: 40' πεν., 86' Πετρόπουλος, 45+1' Δεληζήσης – 16' πεν., 37 Λούκας, 27' Κατσικάς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιαράς (Αιτ/νιας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 64' Κανακούδης, 76' Τσοκάνης – 40' Σπυρόπουλος, 65' Ινσαουράλδε, 90+1' Γεωργιάδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Γκόμες, Αργυρόπουλος (29' λ.τρ. Φαρινόλα), Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Παντελιάδης (72' Τσοκάνης), Κόρμπος, Αμπρόουζ (57' Κανακούδης), Μίνγκας, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Ινσαουράλδε, Κατσικάς, Νάτχο (89' Σαλπιγγίδης), Κάτσε, Μάρτενς (62' Μαντούρο), Λούκας, Στοχ (74' Γεωργιάδης), Χούσεν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου