ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

«Καθάρισε» με «Σάλπι» και Νάτχο ο ΠΑΟΚ

Έχοντας τον Νάτχο σε κέφια, καθώς σέρβιρε το πρώτο γκολ στον Σαλπιγγίδη (6') και πέτυχε το 2ο στο 84' ο ΠΑΟΚ υπέταξε τον Ατρόμητο στην Τούμπα 2-0 και τον άφησε πίσω του έξι βαθμούς. Ο Γιώργος Γεωργιάδης παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-4-1-1, τοποθετώντας στην κορυφή της επίθεσης τον Δημήτρη Σαλπαγγίδη, θέλοντας ν' εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του και βάζοντας τον Βούκιτς πίσω από αυτόν.
Και στο σχέδιο έβγαλε αποτέλεσμα πολύ γρήγορα. Μαγική κάθετη πάσα από τον Νάτχο στο 6' ο «Σάλπι» έφυγε πίσω από τους κεντρικούς του Ατρόμητου και με πλασέ έκανε το 1-0.
Ο Γιώργος Παράσχος που δοκίμασε το 4-3-3, πολύ γρήγορα άλλαξε τις σκέψεις του, γύρισε το σύστημα στο αγαπημένο του 4-4-2, αλλά ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να επιβάλει το παιχνίδι του.
Με εξαίρεση δέκα περίπου λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ατρόμητος πήρε τον έλεγχο του αγώνα, ο ΠΑΟΚ δεν κινδύνεψε. Αλλωστε οι επτά συνολικές προσπάθειες, οι δύο εντός εστίας, ήταν ο φτωχός απολογισμός της αθηναϊκής ομάδας.
Από την άλλη, ο Βούκιτς με την εμπειρία του έκανε σπουδαία δουλειά στοπ δημιουργικό κομμάτι, αλλά κουράστηκε και τη στιγμή της κυριαρχίας του Ατρόμητου, ο Γεωργιάδης τον αντικατέστησε για να πάρει ξανά τον έλεγχο στο κέντρο.
Όπως κι έγινε. Τα όποια κενά στον άξονα έκλεισαν και σε μια αντεπίθεση ο Νάτχο με τη σπουδαία του κλάση κι όμορφο πλασέ «κλείδωσε» τη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο 84'
ΣΚΟΡΕΡ: 6' Σαλπιγγίδης, 84' Νάτχο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Καβάλας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 53' Βούκιτς, 90' Σκόνδρας, 90+2' Λάζαρ / 14' Φωτάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο, Βίτορ, Ινσαρουάλδε, Κάτσε, Κατσουράνης (76' Κίτσιου), Νάτχο, Λούκας, Βούκιτς (65' Λάζαρ), Σαλπιγγίδης (86' Κουλούρης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Τσέναμο, Φυτανίδης, Μπρίτο (90' Κιβρακίδης), Νάστος, Παπαδόπουλος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος,. Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Φωτάκης (46' Μπάλλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου