ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Καρέ στο ρελαντί ο ΠΑΟΚ!

«Αέρας» πέρασε ο ΠΑΟΚ από τα Χανιά επικρατώντας με 4-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια!
Ο «δικέφαλος», παρότι είχε μεσοβδόμαδα ματς για το Europa League, παρουσιάστηκε φρέσκος, ορεξάτος και κυρίως αποτελεσματικός.
Ο Αναστασιάδης έκανε έξι αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς τους Σκόνδρα, Κάτσε, Ρατς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Μαντούρο και φρέσκαρε την 11άδα του με αποτέλεσμα η ομάδα να δουλέψει σωστά.
Δεύτερη διαδοχική τεσσάρα για τον ΠΑΟΚ, που έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία...
Κατώτερος των περιστάσεων ο Πλατανιάς, δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και μοιραία έφυγε με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο.
Καλύτερος και το απέδειξε ο ΠΑΟΚ
Στο 1ο λεπτό ο Πλατανιάς βγήκε ωραία στην κόντρα, όμως ο Γλύκος καθάρισε το πλασέ του Γουνδουλάκη.
Ο ΠΑΟΚ σ' ένα δίλεπτο έχασε τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες! Η πρώτη φάση, του 18' ήταν διπλή. Ο Κάτσε σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα πήγε στην ρίζα του αριστερού δοκαριού του Περιστερίδη και ο Μακ που πήρε το «ριμπάουντ» σούταρε απελπιστικά άουτ από καλή θέση!
Στο επόμενο λεπτό, ο «δικέφαλος» κέρδισε κόρνερ, ο Τζιόλης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι με την μπάλα να στρώνεται στο δεύτερο, εκεί που ο Σαλπιγγίδης ανενόχλητος… κατάφερε να χάσει σίγουρο γκολ από τα δυο μέτρα!
Ο «δικέφαλος» ήλεγχε το ματς και τελικά κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ. Η ομάδα του Αναστασιάδη κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Ρατς, με τον Αθανασιάδη να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά να νικάει στον αέρα Μαχαμάτ και Περιστερίδη για το 0-1 στο 39'.
Ο Πλατανιάς μετά το πρώτο λεπτό απείλησε με τον Ζαραδούκα στο 43', ενώ δίκαια οι Χανιώτες φωνάζουν για τη φάση του 26' όταν ο Γουνδουλάκης έφευγε μόνος με τον Γλύκο και κόπηκε λανθασμένα με οφσάιντ από τον Τουμπακάρη.
Σαφές προβάδισμα με Σάλπι!
Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει το ματς και το κατάφερε σχετικά νωρίς. Στο 52' οι Θεσσαλονικείς άλλαξαν ωραία τη μπάλα κι απέκτησαν προβάδισμα δυο τερμάτων.
Ο Τζανδάρης έβγαλε ωραία κάθετη στον Σκόνδρα, αυτός μπήκε από δεξιά στην περιοχή, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στο ύψος της μικρής περιοχής κι εκεί ο Σαλπιγγίδης με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-2.
Η αδυναμία του Πλατανιά να δημιουργήσει ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, παρά τις διορθωτικές κινήσεις του Χριστόπουλου κι ο «δικέφαλος» δεν κινδύνεψε στιγμή. Ετσι λοιπόν, κυκλοφορούσε απλά τη μπάλα κι έψαχνε τον τρόπο για να βάλει κι ένα τρίτο γκολ και να τελειώσει τη σεμνή τελετή.
Μάλιστα, ο Αναστασιάδης έβαλε και τρίτο στόπερ στο τελευταίο τέταρτο, βάζοντας τον Κατσικά αντί του Τζιόλη για να κρατήσει το αποτέλεσμα.
Το «κλείδωσαν» Μακ και… Τέτε
Ο Τέτε μπήκε στο 62' και στο 80' αποβλήθηκε με δυο κίτρινες, ενώ στο 82' ο Μακ έπειτα από φάση διαρκείας και δοκάρι σε προβολή του Σάλπι, αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα και κλείδωσε το «τρίποντο» της ομάδας του.
Ο Σκόνδρας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του «δικέφαλου», καθώς στο 89' βγήκε στην κόντρα, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Μακ και με συρτό σουτ νίκησε τον Περιστερίδη διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.
ΣΚΟΡΕΡ: 39' Αθανασιάδης, 52' Σαλπιγγίδης, 82' Μακ, 89' Σκόνδρας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθήνας)
ΔΟΚΑΡΙΑ: 26' Κάτσε, 82' Σαλπιγγίδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 8' Μαχαμάτ, 66' Τέτε – 64' Τζιόλης, 70' Μακ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 80' Τέτε (δεύτερη κίτρινη)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Περιστερίδης, Μπανανα, Αγκιλέρα, Νέπλιακ, Ζαραδούκας, Αποστολόπουλος (78' Κουλιμπαλί), Μενδρινός, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γουνδουλάκης (62' Τέτε), Ναζλίδης (58' Τόρες)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κάτσε, Τζιόλης (76' Κατσικάς), Ρατς (84' Ποζατζίδης), Μαντούρο (28' λ.τρ. Τζανδάρης), Μακ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου