ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ, στους «16» ΠΑΣ, Κέρκυρα!

Την παρουσία της στις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπελλου πανηγυρίζερι η Κέρκυρα που παρότι παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον ΠΑΟΚ, πήρε την πρόκριση σε συνδυασμό και με την ήττα της Καλαμαριάς!
Αντίθετα ο ΠΑΟΚ μετά από τον αποκλεισμό του από τον όμιλο του Europa League λέει πρόωρα αντίο και στο Κύπελλο. Και μάλιστα αποχαιρετά δίχως να έχει πανηγυρίσει νίκη (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) και έχοντας σημειώσει μόλις ένα γκολ σε τρεις αναμετρήσεις.
Στην επόμενη φάση βρίσκεται και ο ΠΑΣ Γιάννινα που νίκησε εντός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου. Αντίθετα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε εκτός συνέχειας παρά τη μεγάλη της νίκη στην πρεμιέρα επί του ΠΑΟΚ.
Στο «μηδέν» στην Κέρκυρα
Ο ΠΑΟΚ πέρα από το τι θα γινόταν στα Ιωάννινα χρειαζόταν νίκη στην Κέρκυρα για να μπορεί να ελπίζει. Ωστόσο ο «δικέφαλος» δεν κατάφερε με την παρουσία του στο γήπεδο να τη διεκδικήσει επί της ουσίας.
Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 26' σε χέρι του Κρητικού, σε πέσιμο, αλλά δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να γίνουν απειλητικοί. Στο δεύτερο μέρος ο Παπαδόπουλος έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ αλλά την πρώτη το σουτ του δε βρήκε στόχο, ενώ στη δεύτερη η κοντινή κεφαλιά δεν ήταν καλή.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Παρασκευαίδης, Ρόχας, Γκόμες (39' Ζουμπουλάκης), Μαρκόφσκι, Κρητικός, Χαβίτο, Σάντσεζ, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο.
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης (46' Ρατς), Βίτορ, Σκόνδρας, Μαντούρο, Κάτσε, Τζανδάρης (62' Αθανασιάδης), Σαββίδης, Γκολάσα, Παπαδόπουλος.
Πρωτιά για τον ΠΑΣ
Ο ΠΑΣ έκανε... το καθήκον του και επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση του ομίλου που θα τον φέρει αντίπαλο με ομ΄'αδα που έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση, στην κλήρωση της Παρασκευής.
Στο 25' μετά από λάθος επιστροφή της μπάλας από τον Μπερτέν ο Γιάκος εκμεταλλεύτηκε τη φάση και με πλασέ έκανε το 1-0. Η ισοφάριση ήρθε από νέα... γκέλα. Στο 36' ο Τσούτσης εκμεταλλεύτηκε λάθος και «κρέμασε» τον Σωτηρίου για το 1-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μανιάς στο 63' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μετά από ανατροπή του Γιάκου.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σωτηρίου, Ναδάλες, Σκόνδρας, Μπέριος, Γιάκος, Αυγενικού (80' Τσουκαλάς), Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης (79' Σαπαλίδης), Στρούνα, Κρητικός (77' Νάκος), Μανιάς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Παπαδόπουλος Π., Αναστασίου, Ακασού (78' Μαυροκεφαλίδης), Βαγγελόπουλος, Μπερτέν (46' Παπαστεριανός), Γαλανόπουλος, Καράμπελας, Κουρούμπης, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης (77' Καπετάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου