ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ο «τελειωμένος» ΟΦΗ τον... τελείωσε


«Απέδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΟΦΗ». Αυτή η απλή τοποθέτηση του σκυθρωπού Άγγελλου Αναστασιάδη αμέσως μετά το φινάλε το ματς τα λέει όλα για τους γηπεδούχους. Αποδεκατισμένοι και με μόλις 15 παίκτες στην αποστολή έριξαν… τριάρα (3-1) στον ΠΑΟΚ κι έδωσαν απάντηση σε όσους έσπευσαν να τους χαρακρτηρίσουν τελειμένους.
Από την άλλη η ατάκα αυτή του Αναστασιάδη δεν τα… λέει όλα για την ομάδα του που γνώρισε δεύτερη σερί ήττα και… βυθίστηκε στην κρίση τέσσερις ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
«Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα» θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος και αυτά τα… κουρέλια «τέλειωσαν» ψυχολογικά τον ΠΑΟΚ, που αναλόγως από την εξέλιξη της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» με τον Ατρόμητο, δύναται να μείνουν και οχτώ πόντους μακριά από την κορυφή.
Το… κλάμα του Κουτσιανικούλη
Ο… άθλος των παικτών του ΟΦΗ αποτυπώνεται απόλυτα στο κλάμα του σκόρερ του 3ου τέρματος, Βασίλη Κουτσιανικούλη. Όταν στο 82' ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε το 3-1 - ξεπερνώντας την αντίσταση των Κατσικά, Τζανδάρη και πλασάροντας το Γλύκο - έβγαλε τη φανέλα του ξεσπώντας σε κλάματα. Δείγμα της έντασης που υπήρχε τόσο προς το πρόσωπό του όσο και προς τους υπόλοιπους παίκτες των Κρητικών όλο αυτό το διάστημα.
Δικαίως ο Κουτσιανικούλης με το σφύριγμα της λήξης άκουσε ρυθμικά το όνομά του από τον κόσμο του ΟΦΗ, που βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ».
Ο… τραγικός ΠΑΟΚ και το δίδυμο στα στόπερ, που.. έμπαζε
Σε ό,τι αφορά στην εικόνα του αγώνα ο ΠΑΟΚ ήταν «τραγικός». Ειδικά στο πρώτο μέρος… ανύπαρκτος. Ο ΟΦΗ παίζοντας εξαιρετικά στην αντεπίθεση άνοιξε νωρίς το σκορ (11') με τον Τζορτζ (έφεραν ευθύνη Σκόνδρας, Κατσικάς, Γλύκος). Ο ίδιος ο παίκτης, στο καλύτερό του ματς φέτος, κέρδισε το πέναλτι από τον Ρικάρντο Κόστα στο 33', το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Λαμπρόπουλος.
Ο Πορτογάλος Ρικάρντο Κόστα με τον Κατσικά αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα από τον ταχύ Τζορτζ και γενικά έδειξαν πως δεν… έδεσαν. Τουλάχιστον σε αυτό το παιχνίδι.
Στο β' μέρος ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, μπήκε δυναμικά στο ματς, μείωσε στο 53' με τον Παπαδόπουλο, πίεσε μέχρι το 65', αλλά μέχρι εκεί. Έκτοτε ο ρυθμός του έπεσε και πάλι και στο 82' ο Κουτσιανικούλης έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε μια σπουδαία νίκη για τον ΟΦΗ και σε μια βαριά ήττα για το «δικέφαλο» του βορρά.
Σοκαριστικός ο τραυματισμός του Μαντούρο
Τέλος, σαν να μην έφτανε το 2-0 του α' ημιχρόνου στον ΠΑΟΚ, στο 43' ο Μαντούρο ύστερα από μία μονομαχία με τον Μονιάκη έπεσε άτσαλα στο έδαφος και χτύπησε άσχημα το χέρι του, σε μια φάση που σόκαρε όσους την είδαν.
ΣΚΟΡΕΡ: 11' Τζορτζ, 34' πεν. Λαμπρόπουλος, 82' Κουτσιανικούλης – 53' Παπαδόπουλος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45' Ροβίθης, 56' Μονιάκης, 82' Κουτσιανικούλης - 33' Κόστα, 48' Τζανδάρης
ΑΠΟΒΟΛΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης (67 Μερεμπασβίλι), Τζορτζ (73' λ.τρ. Μαραθιανός)
ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης (60' Κίτσιου), Σκόνδρας, Κατσικάς, Ρικάρντο Κόστα, Γκολάσα (82 Κουλούρης), Μαντούρο (45+1' λ.τρ. Τζανδάρης) , Παπαδόπουλος, Περέιρα, Μακ, Νομπόα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου