ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Νέο ξεκίνημα, με... μια από τα ίδια!

Το... τρίτο ντεμπούτο του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, συνοδεύτηκε με -αγχωτική- νίκη του ΠΑΟΚ, με 1-0 επί του Εργοτέλη χάρη σε γκολ του Παπαδόπουλο στο 83'.
Ωστόσο ο «δικέφαλος» ουσιαστικά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του, μπροστά στους ελάχιστους οπαδούς που βρέθηκαν στην Τούμπα, ενώ μετράει και απώλειες, με εκείνη του Ρικάρντο Κόστα, που τραυματίστηκε να είναι η πιο σοβαρή.
Ωστόσο ο ΠΑΟΚ άρχισε... ιδανικά το παιχνίδι. Μόλις στο 2' ο Μακ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 5' ο Αθανασιάδης από ευνοϊκή θέση πλάσαρε άουτ.
Μέχρι εκεί όμως. Οι γηπεδούχοι παρότι είχαν την κατοχή επί της ουσίας δεν είχαν τρόπο να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία και να βάλουν δύσκολα στον Καβουσάκη.
Αντίθετα στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό, με τον Εργοτέλη να ανοίγεται κι εκείνος αναζητώντας το γκολ που θα άλλαζε τα δεδομένα στην Τούμπα.
Ανέβηκε ο ρυθμός
Στο 48' ο Περέιρα έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, με τον Καβουσάκη να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν δύο φορές επικίνδυνοι. Κι αν στο 52' ο Ολαϊτάν που... άδειασε δύο αντιπάλους του, δεν είχε σωστή επιλογή όταν μπήκε στην περιοχή, στο 56' ο Τζανακάκης οπυ έκανε ωραίο διαγώνιο σουτ είδε τον Ιτάνζ να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 66' ο Αθανασιάδης έκανε την προβολή με τον Τζανακάκη να διώχνει πάνω στη γραμμή.
«Καθάρισε» ο Παπαδόπουλος
Ο Δημήτρης Παπασδόπουλος που είχε πάρει τη θέση Περέιρα, αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Γεωργιάδη καθώς στο 83' μετά από σέντρα του σέντρα του Κωνσταντινίδη, στόπαρε τη μπάλα, γύρισε το κορμί του με σουτ και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καβουσάκη κάνοντας το 1-0.
Μάλιστα θα μπορούσε να έχει χριστεί και για δεύτερη φορά σκόρερ αλλά στο 90+2' προ κενής εστίας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι!
ΣΚΟΡΕΡ: 83' Παπαδόπουλος
ΔΟΚΑΡΙΑ: 2' Μακ, 90+2' Παπαδόπουλος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 77' Σκόνδρας - 41' Μπόε-Καν, 76' Καλέ, 88' Σολάρι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Ρατς (42' Κωνσταντινίδης), Ρικάρντο Κόστα (80' Παπαγιαννόπουλος), Μίγκελ Βίτορ, Σκόνδρας, Γκολάσα, Νομπόα, Τζιόλης, Μακ, Περέιρα (71' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Λουβιόν, Γκορκς, Πίτσος, Γκέντσογλου (88' Σολάρι), Μπόε-Καν, Χαντί (72' Καλέ), Ουλά, Χαλκιαδάκης, Ολαϊτάν (67' Τζίλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου