ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Συνέχισε τις «Χ»αμηλές πτήσεις ο ΠΑΟΚ

No people No party. Σε ελεύθερη μετάφραση; Η κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα… κοίμισε τους ποδοσφαιριστές των ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, που κατ' επέκταση «κοίμισαν» κι εμάς με το θέαμα που (δεν) προσέφεραν το απόγευμα του Σαββάτου μένοντας στο 0-0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.
Ο 3ος της κατάταξης «δικέφαλος» του βορρά συνέχισε τις χαμηλές… πτήσεις μένοντας για 3ο σερί εντός έδρας ματς – και από τις 18 Ιανουαρίου - δίχως νίκη (δύο ισοπαλίες, μία ήττα) μετατρέποντας τον απολογισμό του στα τελευταία επτά παιχνίδια σε δύο ισοπαλίες, μία νίκη και τέσσερις ήττες.
Από την άλλη οι Αρκάδες πήραν ό,τι ακριβώς διεκδίκησαν, το «Χ» δηλαδή, και διατηρήθηκαν σε απόσταση τριών πόντων από την 3η θέση. Οι φιλοξενούμενοι δεν ρίσκαραν καθόλου στον αγώνα, ούτε και όταν ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 λόγω σωστής αποβολής του Κάτσε στο 79' με 2η κ.
Η εικόνα του αγώνα
Το ματς, όπως θα έχετε καταλάβει και από τα παραπάνω, ήταν εξαιρετικά κακό από πλευράς θεάματος. Αν, πάντως, κάποιος δικαιούταν τη νίκη σαφώς και αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.
Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είχε τρεις καλές στιγμές για γκολ. Στο 12 σε κεφαλιά του Βίτορ σε κόρνερ του Περέιρα, στο 49' σε σουτ του Μακ εντός περιοχής που απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος και στο 75' όταν ο Σαλπιγγίδης από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε σε σέντρα του Μακ.
Ζήτησε, δικαίως, πέναλτι ο ΠΑΟΚ
Βέβαια ο ΠΑΟΚ δικαιολογημένα φωνάζει για μη καταλογισθέν πέναλτι στο 58' όταν ο Παντελιάδης αρχικά απομάκρυνε την μπάλα προς τα δεξιά, αλλά στη συνέχεια ανέτρεψε τον Σαλπιγγίδη εμποδίζοντάς τον να τη διεκδικήσει.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 79' Κάτσε (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 58 Κάτσε, 86' Νομπόα - 37' Γκοϊάν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Νομπόα, Γκολάσα (87' Κίτσιου), Κάτσε, Μακ (80' Τζιόλης), Περέιρα (57' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο (93' Κουρμπέλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Ρόλε (77' Φακούντο Πάρα), Γιαννώτας (70' Μπαντιμπανγκά), Μπαράλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου