ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Οι λεπτομέρειες, οι κάρτες και τα λάθη


Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε για τις αποβολές των Γκαρσία και Φωτάκη, για την κακή εικόνα του πρώτου μέρους και για την επιτυχία της σεζόν για τον ΠΑΟΚ
 Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόλονι:
«Νομίζω ότι το παιχνίδι το χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο, γιατί παίξαμε χωρίς χαρακτήρα και προσωπικότητα. Νομίζω ότι δεν είναι φυσιολογικό να έχουν καλή παρουσία μόνο οι Γκαρσία και Ίβιτς. Γενικά πιστεύω ότι αν δεν βάζεις καρδιά δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου. Αυτό έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε συγκέντρωση και όταν το μυαλό σου είναι αλλού δεν είσαι ο εαυτός σου. Λίγο πολύ, όπως με τον Παναθηναϊκό κάναμε δύο μεγάλα δώρα και όλα αυτά συνέβησαν επειδή η νοοτροπία μας δεν ήταν παρούσα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε νεύρο, καλύτερη παρουσία, αλλά το οξυγόνο είχε πάει στην πλευρά της ΑΕΚ. Αυτή είναι λίγο πολύ η ιστορία του παιχνιδιού. Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Στην διάρκεια των πλέι οφ δεν είδαμε καλά παιχνίδια, με πολλή κούραση, χωρίς ένταση και θέαμα».
Αν ήταν ρίσκο ότι κράτησε τον Γκαρσία στο δεύτερο μέρος, παρά τον εκνευρισμό του: «Όχι. Ίσως έχετε δίκιο ότι κινδύνευε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά δεν σκεφτόμουν αυτό. Ο Γκαρσία είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας στην κατοχή της μπάλας. Με την πρώτη κίτρινη έχανε τον επόμενο αγώνα και ο Λάζαρ είχε ένα κρύωμα, γι’ αυτό επέλεξα να τον κρατήσω φρέσκο. Επειδή ήσασταν πολύ παρατηρητικός πείτε μου πώς ήρθε η δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ήρθε επειδή ένα πλάγιο άουτ έγινε 15 μέτρα μπροστά και έπρεπε εκείνος να τρέξει να προλάβει τη μπάλα. Αυτό έγινε στα δύο μέτρα από τον τέταρτο διαιτητή και στα δέκα μέτρα από το διαιτητή. Ο Βάργκας έκανε τη δουλειά του. Κάποια στιγμή πρέπει οι δημοσιογράφοι να πείτε γι’ αυτά τα πράγματα, όπως και για τη δεύτερη κίτρινη του Φωτάκη. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, πρέπει να παίζουμε καλύτερα, να έχουμε καλύτερη αυτοσυγκέντρωση, αλλά μερικές φορές οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές. Αυτές οι λεπτομέρειες ξεκίνησαν από ένα παιχνίδι στον Ατρόμητο. Αν ο αντίπαλος εκτελέσει το πλάγιο είκοσι μέτρα πιο μπροστά πρέπει να τον κόψουμε με φάουλ. Για τη φάση του Φωτάκη, επειδή είμαι 30 χρόνια στα γήπεδα, πιστεύω ότι ο αντίπαλος έκανε θέατρο και ο Φωτάκης δεν τον ακούμπησε. Οι διαιτητές ήταν και σ’ αυτή τη φάση πολύ κοντά. Πληρώνονται γι’ αυτό που κάνουν και πρέπει να κάνουν πιο καλά τη δουλειά του».
Για τη διαιτησία: «Εγώ είμαι μόνο εννιά μήνες εδώ, εσείς ξέρετε καλύτερα».
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Με τις δύο αποβολές το επόμενο ματς για εμάς είναι πολύ δύσκολο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να χάσουμε εντός έδρας, ειδικά με τους φιλάθλους μας που θα έρθουν να μας υποστηρίξουν. Θέλω να πούμε ότι στο τέλος της χρονιάς,κάναμε μία πολύ καλή δουλειά σε αναλογία με το επίπεδό μας και θα ήθελα να είμαστε πολύ χαρούμενοι μετά από αυτό τον αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου