ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Η Καλλιθέα «ξέρανε» τον ΠΑΟΚ

Η Καλλιθέα, μετά τον Άρη, φιλοδοξεί να «πετάξει» εκτός Κυπέλλου και τον ΠΑΟΚ! Και μπορεί να ελπίζει μετά το 2-0 του «Ελ Πάσο», σε ένα παιχνίδι που ο «δικέφαλος» ήταν κυρίαρχος ως το 77', αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και τώρα... τρέχει για τη ρεβάνς!
Ο ΠΑΟΚ κόντρα σε μια «μέτρια» ομάδα, βάσει βαθμολογίας, της Football League, παρατάχθηκε με «δυνατή» ενδεκάδα, καθώς ο Δώνης άφησε ελάχιστους βασικούς στη Θεσσαλονίκη.
Ο «δικέφαλος» είχε λοιπόν τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε, κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή, να ανοίξει την άμυνα της Καλλιθέας. Κάτσε (8'), Κατσουράνης (28'), Φωτάκης (33') δεν τα κατάφεραν, ενώ ο Γεωργιάδης σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία στο 37', όταν από εκπληκτική πάσα του Λάζαρ βρέθηκε «φάτσα» με το γκολ αλλά «σημάδεψε» τον Μιχελή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ ήταν ακόμα πιο εμφανής... Αλλά δεν μετουσιώθηκε με γκολ καθώς ο Σταφυλίδης... έσπασε τα δοκάρια! Στο 50' η βολίδα του σταμάτησε στο αριστερό κάθετο του Μιχελή και στο 61' το νέο σουτ του (σ.σ. και τα δύο με το «κακό» δεξί του πόδι) έφτασε ως το δεξί δοκάρι! Στο ενδιάμεσο (55') ο Λάζαρ έβγαλε με τακουνάκι τον Φωτάκη σε καλή θέση, αλλά αυτός σούταρε άουτ.
Κι ενώ ο Δώνης στο 70' ολοκλήρωσε τις τρεις του αλλαγές, ρισκάροντας με τρεις αμυντικούς και φρεσκάροντας την επίθεσή του, ήρθε ένα λάθος του Βιβιάν να «γκρεμίσει» τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τράβηξε τον Μαρουκάκη στην περιοχή (έφυγε στην «πλάτη» του από βαθιά μπαλιά του Σταύρου), έκανε πέναλτι και ως τελευταίος παίκτης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Ο Ντακόλ, πρώτος σκόρερ της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα, εκτέλεσε εύστοχα με χτύπημα στο κέντρο της εστίας του Γλύκου και στο 79' η Καλλιθέα πήρε προβάδισμα με 1-0! Και σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΠΑΟΚ, ο Μαρουκάκης, MVP της αναμέτρησης, που είχε μπει αλλαγή στο 46' και νωρίτερα κέρδισε το πέναλτι, πέτυχε ένα τυχερό (κέρδισε κόντρες από τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ) αλλά και υπέροχο γκολ, για το 2-0 στο 83', αποτελειώνοντας τον ΠΑΟΚ...
Το παιχνίδι ξεκίνησε με είκοσι λεπτά καθυστέρηση καθώς υπήρξε βλάβη στη γεννήτρια και έφερε τη συσκότιση!
ΣΚΟΡΕΡ: 79' πεν. Ντακόλ, 83' Μαρουκάκης
ΔΟΚΑΡΙ: 50', 61' Σταφυλίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 78' Βιβιάν
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 83' Μαρουκάκης - 45'+ Κάτσε
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Φερέιρα, Ντακόλ, Φαγιέ (68' Ματσούκας), Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας (46' Μαρουκάκης), Ατματσίδης, Κατσικογιάννης, Σταύρου, Βιγιαρέχο, Αρβανίτης
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βιβιάν, Κατσουράνης (63' Πέλκας), Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης (70' Γιάννου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου