ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Η πρόκριση τελείωσε στην Τούμπα

Σαν να… μην έγινε ποτέ! ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 στον επαναληπτικό του 2-0, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Πλέον, περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της, έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης και Πλατανιά.
Στη Λιβαδειά έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει ότι έχει… μείνει στο 2-0 της Τούμπας και τον Λεβαδειακό να μην πλησιάζει καν την υπέρβαση.
Με τον «Δικέφαλο» να δείχνει σίγουρος για την πρόκριση και τον Λεβαδειακό να μην φαίνεται να πιστεύει στην ανατροπή, ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο. Πέρα από τα λάθη στην άμυνα που λίγο έλειψε να στοιχήσουν στους γηπεδούχους, ο ΠΑΟΚ ήλεγχε τον αγώνα, ενώ είχε και τις ευκαιρίες για γκολ, διατηρώντας πάντα την υπόθεση «πρόκριση» στα χέρια του…
Το πρώτο σουτ της αναμέτρησης ανήκε στον Λεβαδειακό και συγκεκριμένα τον Ροτζέριο που θέλησε να δοκιμάσει το πόδι του στο 10' όμως το σουτ ήταν αδύναμο και δεν δημιούργησε πρόβλημα στον Ιτάνζ. Στο 19', ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, όταν έπειτα από λάθος εκτίμηση του Γεωργίου, ο Αθανασιάδης έκλεψε την μπάλα και βγήκε στην αντεπίθεση αλλά στο τετ α τετ με τον Κυριακίδη, νίκησε ο δεύτερος.
Στο 25' ήρθε ακόμη ένα σουτ, από τον Λόρενς αυτή τη φορά και στο 27' ήταν η σειρά του Γεωργίου να δοκιμάσει, επίσης δίχως να βρει «στόχο». Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 40' ήρθε ακόμη μία χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, «καρμπόν» με την πρώτη… Και πάλι ο Γεωργίου στο… λάθος και πάλι ο Αθανασιάδης στην αντεπίθεση, έκανε το γύρισμα στον Λαζάρ αλλά στο σουτ του Ρουμάνου, η μπάλα έφυγε πάνω απ το δοκάρι του Λεβαδειακού.
Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους βρήκε τον Λεβαδειακό εμφανώς «ανεβασμένο»… Μάλιστα, στο 55' κατάφερε να απειλήσει με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπουμάλ, σουτ που ανάγκασε τον Ιτάνζ να αποκρούσει με δυσκολία. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν την κατοχή της μπάλας αλλά παρέμεναν αποτελεσματικοί και δύσκολα πλησίαζαν με προοπτικές την περιοχή των αντιπάλων.
Μέχρι το τέλος, τίποτα αξιοσημείωτο δεν συνέβη, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά, χάρη στο 2-0 της Τούμπας.
ΓΚΟΛ:-
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:-
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Ρομέου, Γεωργίου, Μεντί, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Πόι, Ροτζέριο (82' Καγιεχόν), Μπουμάλ (66' Βασιλείου), Μαχαίρας (78' Μίλιεβιτς)
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Σίλντεφελντ, Λάζαρ, Κατσουράνης, Λίνο, Γκαρσία (70' Φωτάκης), Κάτσε, Ρομπέρ (82' Ολίσε), Λόρενς (90+ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου