ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

«Αγγαρεία», 1-0 και πρόκριση για ΠΑΟΚ

Σε ένα ματς που θύμιζε περισσότερο αγγαρεία παρά ρεβάνς Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης και στην Καρδίτσα και με δεδομένο το 3-0 του πρώτου ματς πήρε το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.
Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος στο πρώτο 45λεπτο. Επαιζε για να παίξει, δεν είχε χημεία λόγω και των πολλών αλλαγών με αποτέλεσμα να εξοργίσει τον Χούουμπ Στέφενς. Στο β' ημίχρονο η κατάσταση βελτιώθηκε αισθητά, ο «δικέφαλος» έδειξε ένα, σαφέστατα, καλύτερο πρόσωπο, σκόραρε με Ολίσε και έχασε και άλλες ευκαιρίες.
«Αγγαρεία» και φωνές
Από μία καλή φάση είχαν στο πρώτο 20λεπτο η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο ΠΑΟΚ. Στο 4' ο Γεωργιάδης μετά από μπαλιά-τρύπα του Κατσικά σούταρε μόλις άουτ με το 0-0 παραμένει με την Αναγέννηση να απαντά στο 16' με πιο κλασική φάση. Ηταν η στιγμή που ο Σπυρόπουλος βρέθηκε στο σημείο που έπρεπε για να ανακόψει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα στην κεφαλιά του Γεωργακόπουλου μετά την άστοχη έξοδο του Γλύκου.
Ετσι το αποτέλεσμα, αυτό το 0-0 δηλαδή έμελλε να μην αλλάξει με τον ΠΑΟΚ να μην δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος. Πλην του Γεωργιάδη δημιουργικά και της τετράδας στην άμυνα αντασταλτικά, ο «δικέφαλος» έδειχνε να κάνει αγγαρεία με τον Χούουμπ Στέφενς στον πάγκο να ωρύεται.
Άλλος… ΠΑΟΚ
Στο β' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν σαφέστατα πιο ορεξάτος. Φαίνεται πως στην ανάπαυλα οι παίκτες θα τα άκουσαν για τα καλά από τον Στέφενς και βγήκαν στο γήπεδο με άλλη διάθεση.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, λοιπόν, δημιούργησαν, λοιπόν, ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Λόρενς στο 66' για να έρθει ένα λεπτό αργότερα ο Σεκού Ολίσε με ωραίο σουτ να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε στο καλό για τα σημερινά του δεδομένα τέμπο. Εψαξε το 2ο γκολ, όμως πλήρωσε την αστοχία του παίρνοντας εν τέλει και 2η νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0.
ΣΚΟΡΕΡ: 67' Ολίσε
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 56' Μπουσινάκης
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -
ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ: -
ΔΟΚΑΡΙΑ: 66' Λόρενς
Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσάμης, Κόκκινος, Οικονόμου, Κουκούλης, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Καραχάλιος (54' Κοντός), Ρόβας, Κρανιώτης (80' Τζάνης), Γεωργακόπουλος, Μπουσινάκης (71' Μυργιώτης).
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας (78' Κωνσταντινίδης), Λόπεθ, Κατσικάς, Λόρενς (73' Τζανδάρης), Γκαρσία, Γεωργιάδης, Ολίσε (68' Πόζογλου), Βούκιτς, Νέτσιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου