ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Κόουτς, υπάρχει πρόβλημα...

Μετά την ήττα από την Ζίμπρου, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών και στις εγχώριες υποχρεώσεις του. «Κόλλησε» στο 1-1 με την Καλλονή στην Τούμπα και γέμισε προβληματισμό τους οπαδούς του αλλά και τον προπονητή του.
«Όαση» ο Περέιρα (ο οποίος ισοφάρισε το τέρμα του Καμαρά) που προσπαθούσε μόνος του να βγάλει την ομάδα του μπροστά και να φτιάξει φάσεις, αλλά δεν βρήκε συμπαράσταση σε κανένα σημείο του αγώνα.
Καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή, έπαιξε έξυπνα τακτικά και έφυγε με τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από την Τούμπα.
Από την αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά» έλλειπαν οι Αθανασιάδης (τιμωρημένος), Σαλπιγγίδης και Κάτσε.
Το ματς:
Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν αρκετές προϋποθέσεις για να απειλήσουν όμως στον χώρο της επίθεσης έλλειπε ο παίκτης που θα τελείωνε την φάση. Γι' αυτό οι πλάγιοι μεσοεπιθετικοί, Μακ και Περέιρα έπαιρναν όλο και πιο πολλές προσπάθειες όσο περνούσε η ώρα. Από την πλευρά της, η Καλλονή προσπαθούσε να λειτουργήσει σωστά αμυντικά,πράγμα στο οποίο τα πήγε καλά, και στόχος της ήταν οι αντεπιθέσεις, πράγμα στο οποίο υστέρησε, αν εξαιρέσουμε την φάση του Μανούσου στο 32' την οποία σταμάτησε έγκαιρα ο Γλύκος.
Όσο ο χρόνος κυλούσε η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έδειχνε σημάδια πανικού στο παιχνίδι της και προσπαθούσε να απειλήσει συνεχώς με σέντρες από τα πλάγια, οι οποίες όμως δεν έβρισκαν αποδέκτη. Μια τέτοια προσπάθεια του Μακ παραλίγο να βρει δίχτυα, αλλά ο Μπαρέρα, πάνω στην γραμμή, απέτρεψε το αυτογκόλ για την ομάδα του. Το ημίχρονο «βγήκε» χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία.
Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης πήγε στο δεξί άκρο τον Κουλούρη και έφερε στην κορυφή της επίθεσης τον Περέιρα, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί την καλή ημέρα του 26χρονου Αργεντινού. Η Καλλονή παρουσιάστηκε καλύτερη, και αυτό γιατί μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα στον χώρο του κέντρου, κάτι που την βοήθησε να αναπτυχθεί καλύτερα. Οι νησιώτες προειδοποίησαν στο 59' με τον Καμαρά (έδιωξε ο Γλύκος) και στο 63' «χτύπησαν». Ο Λεοζίνιο βγήκε στην κόντρα, «έσπασε» στον Σενεγαλέζο επιθετικό, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα.
Ο «Δικέφαλος του Βορρα» δεν άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του, συνέχισε να βγαίνει από τα πλάγια. Μια τέτοια επέλαση από τα άκρα, του Μακ, έφερε την ισοφάριση, όταν ο Σλοβάκος έβγαλε στον Περέιρα, ο οποίος δεν άφησε περιθώριο στον Χογκ (74'). Και ενώ το ματς βρισκόταν στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες τα έπαιξαν όλα για όλα και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω. Στο 87' ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Περέιρα είδε την κόκκινη κάρτα (αυστηρή), ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μπαρέρα (90+4' δεύτερη κίτρινη). Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Ο Περέιρα ήταν ο παίκτης που προσπαθούσε μόνος του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κατάφερε και έφερε το ματς στα ίσα γλιτώνοντας τον ΠΑΟΚ από τα χειρότερα.
Στο τέρμα του Περέιρα, με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γλύκος,Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας,Σπυρόπουλος, Τζανδάρης (68' Μαντούρο), Τζιόλης (77' Ρατς), Μάρτενς (55' Σαββίδης), Μακ, Περέιρα, Κουλούρης
Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Βάλιος, Αντέγιο, Γιορέντε, Καλτσάς (90' Γιώργου), Μπαρέρα, Λεοζίνιο , Μανούσος, Καμαρά (83' Κύπρου), Χωριανόπουλος (58' Κειτά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου